Medicinsk fotvård 30 till 45 min

Nageltrång behandling 30 till 45 min

600 KR

Medicinsk fotvård + peeling eller nagellack 45 till 60 min

Vårtor eller liktornar behandling eller undersökning 15 till 30 min

Friskvård för fötterna 45 till 60 min

Medicinsk fotvård + paraffinbehandling 90 min

Paraffinbehandling för händerna 30 min

Handvård 15 min

Scroll to Top

Medicinfotvård

 
En komplett fot/nagelvårdsbehandling som inkluderar: Fotstatus undersökning av fötterna. Mjukgörande fotbad. eller svamp medel om det behövs Nagelvård som utgörs av klippning, rensning samt slipning av tånaglar, tabort liktorn, slipning av nagelsvamp, pensla nagelsvamp medel,eller vårt medel, filning av fotsulorna. Avlägsnande av förhårdnader, liktorn, hälsprickor. pensla svamp medel om det behövs Rådgivning.
 

Medicinsk fotvård + Peeling eller Nagellack

 
Efter Medicinsk fotvård rensar vi bort döda hudceller och dmötsiga hudar med peeling crem
 
 

Behandling för vårtor( 3st ), liktorn för 3 st

 
Här sker fokus på ett problemområde som inte kräver full behandlingstid som t.ex. nagelkorrigeringar, pensla medel på fotvårtor.slippa ner nagel och pensla nagelsvamp medel. Lämplig behandlingsmetod används beroende på vårtornas placering och utseende eller undersökning av din problem i foten och rådgivning Behandling för mera än 3 vårtor ,mera än 3 liktorn eller mera än 3 vårtor till kommer 100 kr
 

Friskvård, Fotvård

Behandlingen är 45 minut. Denna tjänst använder du som har förmånen att använda ditt friskvårdsbidrag. Till ex epassi. En komplett fot/nagelvårdsbehandling som inkluderar: Fotstatus undersökning av fötterna Mjukgörande fotbad, Nagelvård som utgörs av klippning, rensning samt slipning av tånaglar Filning av fotsulorna.10 min fotmassage. I priset ingår 25%moms enligt skatteverkets regler för friskvård.

Medicinsk Fotvård och paraffinbehandling

 
Det är 90 minuter behandling. Det är en skön, djupt fuktgivande behandling, för både händer och fötter, som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer/fötter och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker benvävnaden . Har även en otroligt avslappnande effekt. I behandlingen ingår peeling med body scrub sen medicinsk fotvård, Paraffinbad, Avslutar med återfuktande kräm. 100 kr extra paraffin för händer.
 

Paraffin bad för händer

Paraffinbehandling för händer Paraffinbad är en härlig och värmande behandling som passar mycket bra om man lider av värk i händer, är reumatiker, lider av artros, förbättra händernas rörelseomfång genom att slappna av i musklerna, förbättra cirkulationen och mjuka upp huden. m.m. Då paraffin har mjukgörande egenskaper ger denna behandling även väldigt bra effekt när huden är torr och skör.
 

Handvård

 
Klippa naglar och filning formning av nageln, nagelbandsputsning samt smörja in händer och naglar